вторник, март 18, 2008

пролетни момичета





8 коментара:

SoupDragon каза...

Джулиет е преподавател в университета. Току-що е завършила и след мъчителен в преодоляването на парашутизма конкурс е спечелила асистентско място.
Преподава физика, а дори не й е хрумвало, че физиката въобще, ама въобще не я интересува. Просто е много отговорна и е свикнала, че не винаги получаваш всичко в този живот (и особено нещата, които много силно искаш).
Майка й е концептуален артист. На 59 е, но редовно си пие хормоните, което, честно казано, я прави малко агресивна. Бащата на Джули не живее с тях понеже Найда - вече споменатата майка - преди 14 години е открила, че всъщност е лесбийка.
Джулиет лесно приема всичко това, но така и не може да свикне с факта, че когато е в ателието си и вае скулптури на голи жени в предизвикателни пози, Найда пуши големи количества марихуана. Това я прави доста отпусната и Джули понякога се плаши... сякаш това не е същата жена - не! това не е майка й!!!
Джулиет вчера е срещнала едно момче и в момента е много развълнувана защото вижда пръста на съдбата в тази среща.
Като човек предозирал с физиката тя рядко мисли за съдбата и не вярва в случайността, но днес, ах, днес...
- Какво ми става?..

denitsa каза...

малко чужденки интелектуалки донесе пролетният вятър...;)
...
пухйе....:)))))))))

SoupDragon каза...

Лу напоследък слуша много Тийвъри докато си е вкъщи и обича да си припява с вокалките, ама само на не-англоезичните песни, защото го прави в стил Кен Лий и това много я забавлява. Автор е на оня много готски стикер дето пише, че "Вашата кола изцапа моя панталон."(вж. тук: http://begemot.blog.bg/viewpost.php?id=130843) или на някакъв подобен.
Живее сама в стара съборетина (все пак къща) в центъра на София и всеееки момент чака да се премести в нова квартира - "чакай само да я намеря!"
Излиза по тъмно от къщи защото работи като асистент-режисьор в един от сутрешните блокове на една от нациоалните телевизии.
Храната й не съдържа предварително убити за целта животни от никакъв вид - така вече седем години.
Раздели се с последния си приятел понеже той така и не можеше да разбере как жена на 28 може все още да си изрязва цветета от блокче за апликации и да прави колажи. Намираше я инфантилна, а и освен това нищо не разбираше...
Обича дългите шалове - по възможност по-дълги от самата нея и дългите топли (почивни) дни когато е навън и може да изпие незнам-си-колко мартинита ей така за настроение докато се стъмни.
В момента най-много от всичко се интересува "няма ли по дяволите да дойде т'ва 280" понеже ще ходи на концерт в един клуб в студентски град.

SoupDragon каза...

Ману смята, че "Секса и града" е гениален...

elichkata каза...

оф, много си падам по теб!

Elena каза...

Пролетта май ги изненада, не могат още да повярват и да се отърсят от зимата...аз пък видях Ивата и Деничето да си оправя косата (само по-дълги пръсти бих поискала за нея ;)

aizen marina каза...

what a beautiful dresses and girls!
and the colors!
Is really poetic and sweet.
I am very pleased to meeting you!
from Argentina,
hugs,
marina

elichkata каза...

thank you, marina!
I'm glad that you like my girls.
hugs :*)