четвъртък, юли 17, 2008

beograd - cinematic trip







чудесно пътешествие до Белград за концерта на The Cinematic Orchestra разтегли последните два дена до неузнаваемост...
някак странно сложно, но и забавно се оказа Организирането - почти до последния момент не беше ясно дали BELEF ще пуснат билетите :*)
затънахме в някаква безумна кореспонденция и телефонни разговори за въпросните билети и резервации за хостел, в същото време сръбски агент следеше събитията и даваше ценна информация (включително - носете си чадъри!), а състава на пътешествениците варираше постоянно, обаче Ентусиазъм и Еуфория никак не липсваха...
и имаше защо - Белград се оказа прекрасен и запълнен с толкова чудесни хора, всичките неудобства, в които се забъркахме по пътя, свършиха с happyend, а концерта беше повече от прекрасен!
заради дъжда преместиха сцената на закрито - понтон на реката, което просто засили тръпката до краен предел...
само отново да кажа, че Белград е приказен - заради красивите сгради, приветливите хора, керамичните фигури на площада, pekarite с най-вкусните неща за хапване, черната египетска котка на гости, фестивала BELEF, симпатичните книжарнички с местенца за книгите на "Креативни центар", зеленото и фонтаните на Калемегдан и въобще...

още снимки има тук

4 коментара:

zlatusha каза...

По едно време бях много луднала по тях, ама от мноооого време не съм ги заслушвала, или поне не помня. Ето сега ще си ги пусна. Благодаря за хубавия пътепис!

о...

elichkata каза...

златуше, непременно си намери концерта им в Алберт Хол... прекрасен е!

denitsa каза...

цял ден съм в тази дъждовна разходка с керамичните фигури. благодаря! :*)

PS: панорамната снимка е чудесна...:)

Анонимен каза...

http://picasaweb.google.bg/elichkata/BeogradCinematicTrip/photo#5223928287511163746

принцески :>

тази снимка си я запазвам в усмихващия архив
хихи