вторник, октомври 03, 2006

пак за Handmade Day

прекрасен се случи!
с всичките хора, музика и неща :*)
и понеже мина малко време докато успея да се събера след засипалите ме прекрасности, май няма да мога да разкажа хубаво. затова пък снимки от всичкото може да видят тук
, тук, тук и тук

а това са отбелязките за книжки, които също се исках да подредя тук по-рано


а неделята се случи пътешественическа - синя кола с ивето, иви, хриси и мен по подбалканските пътища към прекрасна трявна и сгушено боженци (може да е нарочено... но е толкова красиво).
и беше топло като подарък, с онзи Особен Аромат на дърво във старите къщи, с дъх на токущо опечен хляб, с цвета на есенни листа и шарки по керамичните купи, с мърка
щи котки по кладенците и шарени черги по балконите...













5 коментара:

denitsa каза...

не можах да си взема от разделителите. надавах глас тогава, но ти беше заета или разсеяна и някак не ме чуваше. пък и в предвид че не бяха много...отстъпих на хора, които наминават. но и аз заявявам пълен комплект, когато разпечаташ пак.
а снимките от трявна и боженци пълнят с мир..:)

elichkata каза...

о, дениче, мила... уж доста разделители направих, но не стигнаха да подаря на всички, на които исках. Дооооооста бях разсеяна през деня и не съм ти чула тъничкото гласче :( съжалявам, че си останала по без. но мисля да направя още да, за да Пълен Комплект за всички, които ги искат :*)

Анонимен каза...

Eli, nadnikni mi v Bloga.... Mooooolia :-)

ps: izvini za Latinicata

Анонимен каза...

много милички снимки са от неделното пътешествие. чак сега ми остава време да го кажа :) този Метод много приятен. жалко, че с Любитель-ската шахта е някак капризна :)

Elena каза...

Мишкооо, много ме кефят снимките? А какъв е мотода :)много искам да знам...толкова са живи и дишащи! Цун!